Software

Tipuri

CLOUD

Programele de management cloud-based sunt accesate online printr-un site. Nu e nevoie sa se instaleze hardware suplimentar pentru a rula software-ul respectiv, sau ca acesta sa se descarce si sa se instaleze pe un computer. Totul se intampla prin inregistrarea ca utilizator pe site si ulterior toate operatiunile se desfasoara acolo.

LAN / ON PREMISE

Poti folosi media playere conectate la o retea locala pentru a crea o infrastructura offline la locatia unde vrei sa instalezi solutia de digital signage la care te-ai gandit.
Poate fi vorba de o singura unitate sau de o retea de sute de echipamente pe care sa ruleze software-ul care va administra continutul adaptat unui public tinta.

Functionalitati

Redare de continut conditionala


Afisajul digital poate face mai mult decat rularea de imagini si clipuri video recurente. Se pot stabili zile specifice ale saptamanii, perioade specifice ale zilei, sau se pot lua in considerare chiar si optiuni de temperatura cand vine vorba de a targeta un mesaj care sa se adreseze trecatorilor.

Continut interactiv


Continutul interactiv afisat pe ecran tactil are capacitatea de a-i implica mai mult pe utilizatori in experienta pe care o au cu dispozitivele care prezinta informatii. Softurile digital signage sunt capabile sa schimbe continutul in functie de comenzile primite de la utilizator sau sa colecteze feedback de la clienti.

Continut responsive


Pe langa mesajele prezentate printr-un material de continut digital, afisarea acestuia trebuie adaptata dispozitivelor pe care ruleaza, in special din punct de vedere al rezolutiei si orientarii.

Management de retea


Prin intermediul unei pagini de administrare intuitive, softurile digital signage ajuta in a grupa si redenumi dispozitivele sau in a aduna statistici si informatii despre sisteme si retea in ansamblu.

Management de utilizatori


Se pot crea mai multi utilizatori, cu roluri si drepturi diferite, care se autentifica cu datele lor de acces, astfel incat procesele si securitatea sunt imbunatatite.