Corporate

Fa pasul inainte pentru organizatia ta si alege o solutie de afisaj digital, croita special dupa prioritatile tale!

Comunicarea eficienta sta la baza succesului unei companii. Pentru ca oamenii sa te asculte ai nevoie inainte sa-ti acorde atentia lor, iar TV-ul si computerele ne-au facut sa privim instinctual spre ecrane pentru a obtine informatii.

Poate printre cei mai importanti oameni cu care sa comunici eficient sunt chiar proprii angajati iar in cazul lor, stabilitatea si implicarea sunt principalii indicatori ai calitatii mediului de lucru al unei corporatii. Conform unui studiu Gallup, la nivel global, doar 30% dintre angajati se pot declara complet multumiti de ceea ce le ofera locul lor de munca. De la an la an, departamentele de HR dezvolta proiecte interne pentru a putea avea procente cat mai bune din acest punct de vedere. Crearea unui mediu de lucru mai placut si imbunatatirea comunicatiei pot fi aplicatii ale sistemelor de digital signage.

Asadar, principalele beneficii ale adoptarii afisajului digital in mediul corporate sunt:

  • Cresterea loialitatii si implicarii angajatilor
  • Imbunatatirea aspectelor ce tin de cultura firmei
  • Posibilitatea de afisare de continut informativ sau motivant pentru un departament anume sau la nivel de organizatie
  • Oportunitati de venit constant prin inchirierea timpului de expunere
In zilele noastre o persoana isi petrece in medie cate 60 de ore saptamana consumand continut digital.

Panou informativ

Daca ca e vorba de informatii transmise printr-un singur display sau printr-o retea de ecrane, acestea vor ajunge foarte eficient la publicul tau, fie ca acesta este angajat, sau este vizitator.
Posibil continut pentru astfel de ecrane poate fi dat de comunicate interne, stiri de actualitate, raportari financiare ale companiei, evenimente urmatoare, mesaje amuzante sau motivatoare.Totodata, aceste ecrane pot afisa mesajele si instructiunile de siguranta publica cerute de lege.

Digital dignage de receptie
Signage lift

Wayfinding

Experienta vizitei in cladirea ta poate fi mai placuta prin punerea la dispozitie a instrumentelor moderne de gasire a traseului. Pentru angajati se poate scurta timpul petrecut cu cautarile si poate fi transformat in timp profitabil pentru companie si parteneri.

Totem publicitar

Acceseaza noi oportunitati de venit si dezvolta o retea de totem-uri digitale, care sa afiseze reclamele colaboratorilor. Odata instalate, acestea vor aduce incasari repetate si vor fi administrate usor si de la distanta in toate locatiile.
Inchiriaza timpul de expunere pe ecrane, in functie de volumul de trafic si optimizeaza incasarile.

Totem digital
display pentru coda de asteptare

Managementul cozilor de asteptare

Deseori in domeniul administrativ sau financiar, relatia cu publicul e un punct sensibil, iar o investitie intr-o solutie de gestionare-afisare a numarului de ordine, eficientizeaza procesul de servire a publicului. Personalul deja angajat va aprecia cu siguranta o astfel de investitie iar clientii, la randul lor vor avea cu siguranta o experienta mai placuta.

Digital whiteboard

Ecranele cu touchscreen, functii de recunoastere a scrisului de mana sau conectivitate wireless, vor aduce din partea audientei plusul de atentie de care ai nevoie.
Alege accesoriile potrivite pentru plansa digitala si poti folosi ecranul in videoconferinte sau poti usura modul in care partenerii isi expun ideile.

Digital Whiteboard
Meeting Room signage

Meeting room management

Poti construi o imagine moderna pentru compania ta, aratand ca esti interesat de eficienta si de calitate. Acest lucru va fi observat atat de proprii angajati dar si de partenerii de business.
Elimina timpul alocat cautarilor unei sali de sedinta disponibile, sau a uneia dotate cu echipamentele de care ai nevoie.
Foloseste programele dedicate pentru a rezerva din timp sala potrivita si urmareste gradul de participare la intalnire, deoarece participantii pot confirma prezenta folosind ecranele touchscreen de la intrare.

Videowall

Un ansamblu de ecrane de acest fel ajuta la intarirea culturii organizationale a companiei, afisand elemente proprii de identitate sau informatii de interes imediat pe suport digital de mari dimensiuni.
Poti beneficia de atentia celor aflati pe coridoare sau in salile de asteptare, aceste display-uri creand o ambianta placuta, in acelasi timp in care cresc nivelul de personalitate din locatie.

Corporate digital signage