Cine suntem

GoDigi pune accent pe furnizarea de solutii personalizate, expertiza tehnica si facilitati de cea mai buna calitate.

In viziunea noastra, o solutie trebuie sa cuprinda pe langa produs si modul in care acesta se potriveste proiectului, felul in care el ajunge la client, cat si serviciile aditionale pe care utilizatorul le primeste.

Fie ca e vorba de o implementare simpla de  afisaj digital sau de una complet personalizata, GoDigi poate rezolva provocarile pe care un proiect digital signage le aduce, facand un standard din dezvoltarea de sisteme stabile, viabile din punct de vedere al costurilor si al flexibilitatii.

Incercam sa fim mereu la curent cu schimbarile din tehnologiile relationate afisajului digital si adaugam permanent noi produse in oferta noastra. Astfel putem oferi solutii eficiente pentru nevoile afacerilor partenerilor nostri.

Punem pret pe satisfactia clientilor cand vine vorba de usurinta in instalare, de uz general, de estetica sau durabilitate.

Companie

Fondata in 2017 in Cluj-Napoca de o echipa de oameni cu experienta de peste 10 ani in tehnologie, software development, digital signage, design si retail, Digital Signage Romania a pornit la drum cu ideea de a oferi partenerilor sai, solutii inovatoare si eficiente prin adoptarea comunicarii pe digital in schimbul celei tiparite.
Tehnologiile si solutiile creative pe care compania le propune, pot fi alegerea cea mai buna pentru a eficientiza munca colaboratorilor sai in mediul business ultra-competitiv de azi.

Digital Signage Romania
Strada Brizei, Nr.18
Cluj-Napoca, 400221