Instalare & Training

Instalare

Oferim instalari on-site si remote pentru sistemele digital signage, asigurandu-ne intotdeauna ca acestea sa se faca in timp scurt, cu atentie la calitatea si profesionalismul lucrarii.
Daca operatiile sunt complexe din punct de vedere al constructiei locatiei sau al gradului de acces, partenerii nostri vor oferi tot suportul pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat.

Training

Inevitabil, cand incerci ceva nou, ai nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine produsul sau modul de utilizare.
Putem oferi sesiuni de training atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti avand ca si continut intregul sistem de afisaj digital.
Putem sa-ti aratam cum sa creezi si sa editezi continut prin soft-urile pe care ti le punem la dispozitie, cum sa concepi un plan de timp pentru a reda continutul, cum sa distribui continutul la mai multe dispozitive sau orice alte operatiuni relationate.

ON-SITE

Putem personaliza o sesiune de training pentru clienti, la locatia lor sau la un alt loc stabilit. Suntem flexibili din acest punct de vedere, si in functie de necesitati putem pregati materialul si planul de training pentru a obtine sesiuni de lucru cat mai eficiente.

ONLINE

Daca trainingul de tip on-site nu este aplicabil, putem oferi astfel de servicii si online prin TeamViewer si Skype.