Hardware

Mediul de functionare


Una dintre componentele esentiale ale unei instalari de afisaj digital, sunt ecranele. Acestea reprezinta partea vizibila a solutiei, iar eficienta si succesul instalarii depind in mare masura si de alegerea corecta a ecranelor.

Astfel, pentru spatii expuse direct la soare este nevoie de display-uri construite din fabrica cu luminozitate mare, de peste 500 cd/m2, recomandandu-se o luminozitate de 700 cd/m2.

La fel de importanta este alegerea corecta a tipului de ecran -  indoor sau outdoor.

Display-urile outdoor au o constructie mai solida, multe avand diferite niveluri de rezistenta la praf sau apa, indeplinind cerintele pentru standarde cum ar fi IP67 sau chiar IP68.

Prin comparatie, daca mediul unde sunt instalate ecranele este interior, atunci  o importanta mai mare poate avea calitatea imaginii si suprafata pe care ruleaza meniurile digitale sau filmele de prezentare.

Majoritatea ecranelor pe care le folosim au standard rezolutii FullHD, care asigura culori puternice si o definitie perfecta a imaginii. Ecranele capabile de rezolutii 4K (UltraHD) sunt disponibile pentru Digital Signage iar acestea vor face cu adevarat impresie si vor uimi clientii sau vizitatorii.

Gradul de vizibilitate


Luam in considerare diferitele scopuri ale unei instalari de afisaj digital si propunem suprafete de expunere optime, de la display-uri singulare cu diagonala de 10" ( 25,4  cm ) pana la cele cu diagonala de 110" ( 280 cm sau aprox 3.3  m2 ).

De multe ori, cea mai buna alegere pentru suprafete mari de afisare, sunt matricele de ecrane - videowall. Display-urile dedicate pentru videowall sunt construite cu margini rezistente dar cat mai inguste astfel incat prin alaturarea oricator ecrane calitatea imaginii sa fie excelenta.
Sunt disponibile ecrane cu margini combinate de numai 5 mm sau chiar de 3 mm.  

Pentru suprafete de expunere cu adevarat impresionante, sau instalari de afisaj digital pe cladiri, modulele LED cu pixel pitch de 16 mm, 8 mm sau chiar 4 mm reprezinta o alternativa eficienta din punct de vedere al costurilor investitionale.

Alte caracteristici ale suprafetelor digitale de afisare de care tinem cont, sunt orele de functionare sau conectivitatea la retea sau internet. Deoarece multe afaceri din domeniul retail si nu numai, isi desfasoara activitatea pe parcursul unei intregi zile, este nevoie de alegerea unor echipamente proiectate pentru folosirea in scopuri comerciale, capabile de functionare garantata 16 sau chiar 24 ore, 7 zile din 7.

Mobilier personalizat

Folosim cele mai bune materiale atunci cand oferim afisaj digital personalizat cum ar fi Kiosk-uri publicitare sau Totem-uri.

Proiectarea acestora se face in stransa colaborarea cu clientul nostru si avem intotdeauna grija ca produsul livrat sa aiba un grad de finisare perfect, care sa depaseasca asteptarile.

Incepand cu derivate din material plastic sau lemn pana la constructii ventilate din metal, impreuna cu echipa de design, gasim intotdeauna formula prin care functionalitatea este complementata de estetica si atentia la detalii.

MBP - Media player box

Adoptarea afisajului digital va convinge, inca din primele ore de functionare, atat clientii sau vizitatorii cat si proprietarii afacerii.

Pentru a asigura interconectivitatea unei retele de display-uri, accesul la internet dar si management-ul centralizat al acestora folosim unitati de calcul dedicate, complementare suprafetelor de afisare.
Fiabilitatea si puterea de procesare a acestora vin in sprijinul consolidarii investitiei pe termen lung si a posibilitatii de scalabilitate, adaptabilitate si mobilitate a instalarii digital signage.

Repertoriu digital signage

Suntem la curent cu inovatiile din domeniul tehnologiei si dezvoltam solutii folosind:


Electronic Shelf Labels

Touch Screen overlays

Sisteme de People Counter

Marketing Beacon

Etichete NFC

Cloud Server