Healthcare

Mai mult de 68% din oameni considera ca prezentarea informatiei pe suport digital ridica nivelul de incredere al companiei!

Solutiile de afisaj digital contribuie la crearea unui sistem interactiv de educare si informare in lobby-urile centrelor medicale, astfel ca timpul de asteptare al pacientului sa para ca trece mai usor. De asemenea, este suportul potrivit pentru ca personalul sa fie tot timpul actualizat cu privire la ultimele anunturi sau stiri.

Aplicatii ale afisajului digital de care pot beneficia spitalele, clinicile, farmaciile, cabinetele medicale:

Afisaj de receptie

Folosind display-urile in spatiile de receptie, pot fi prezentate stiri sau informatii utile despre echipa de medici cum ar fi, competentele si specializarile fiecaruia sau chiar orarul fiecarui cabinet.

Folosirea acestor tipuri de ecrane îi poate ajuta si pe pacienti prin scurtarea timpul perceput de asteptare, prin detasarea de gandurile pe care un control medical le poate aduce sau prin afisarea unor sfaturi si indemnuri privind imbunatatirea starii generale de sanatate.

In acelasi timp, adoptarea unei astfel de solutii poate aduce si institutiei venituri suplimentare prin promovarea partenerilor si poate servi ca un instrument important de PR. Astfel se evidentiaza realizarile organizatiei, permitand pacientilor sa cunoasca personalul si produsele sau serviciile la care au acces. Totodata, o astfel de investitie este perceputa ca o dovada in plus despre nivelul de profesionalism al organizatiei.

Wayfinder

Solutiile de identificare a traseului pe care le oferim, ajuta staff-ul sau pacientii sa gaseasca rapid drumul spre obiectivele cautate.
Se pot afisa imagini statice cu harti sau se poate dezvolta o solutie interactiva, crescand astfel, satisfactia si gradul de informare al utilizatorului.

Display-uri pentru comunicatii interne

Au rolul de a comunica mesaje specifice organizatiei, sub forma afisarii unui flux de stiri care sa asigure informarea eficienta a staff-ului.
Listele de sarcini, regulile interne, evenimentele urmatoare, recunoasterea meritelor individuale, informatiile referitoare la protectia muncii sau mesajele din partea HR-ului sunt doar cateva din posibilele exemple de continut pentru astfel de sisteme de afisare.

Retea media interna IPTV

Mai mult decat simpla vizionare a unui post TV, o retea interna care sa implementeze tehnologia IPTV inseamna oferirea unor servicii de calitate catre pacienti. Acestia, cu siguranta, au nevoie ca timpul petrecut in spital sa treaca repede, iar acest plus de confort poate fi obtinut prin punere la dispozitia pacientului a continutului TV, fie la liber fie pe baza de abonament personalizat.
In plus, IPTV permite si afisarea de informatii importante in acelasi timp cu afisarea de flux video.