Aplicatii

Aplicatii

Exista o gama diversa de aplicatii potentiale pentru sisteme interactive de digital signage. Acestea pot fi utilizate in situatiile in care se vrea oferirea clientilor unor experiente care sa le capteze interesul sau sa le simplifice accesul la informații.

Publicitate

Consumatorul modern este intr-o permanenta graba. Astfel, devine destul de dificil sa stabilesti contact eficient cu un posibil client.
In epoca tehnologiilor digitale, aplicabilitatea afiselor si panourilor publicitare este in declin. Esti nevoit sa aplici canale de comunicare care sa ofere continut dinamic usor de memorat.Ad-urile video bine targetate pot atrage atentia clientilor si poate ajuta la cresterea vanzarilor.

Cercetarile spun ca 47% dintre privitori isi pot aminti reclamele pe care le-au vazut pe un ecran digital, mult mai mult decat orice alte medii de statice de publicitate.

Informatii


In terminalele aeroporturilor, garilor, in lobby-urile cladirilor, sau a oricaror altor sali de asteptare, display-urile cu digital signage pot oferi vizitatorilor acces la informatiile de care au nevoie. La fel, prin digital wayfinding, oamenii pot gasi mai usor directiile corecte de care au nevoie în cadrul unor locații mai complexe, iar sansele acestora de a se reintoarce pot creste.
Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre sau mai pentru a solicita o ofertă, contacteaza-ne.